Antena Căutare

Katty Perry are oficial un nou iubit. Cum arată bărbatul care o face să radieze de bucurie

Chiar dacă evidențele au făcut să nu mai fie un secret, se pare că artista trăiește o nouă poveste de dragoste alături de Orlando Bloom. Aceștia au fost văzuți petrecând un weekend romantic pe o plajă din California.

Chiar dacă evidențele au făcut să nu mai fie un secret, se pare că artista trăiește o nouă poveste de dragoste alături de Orlando Bloom. Aceștia au fost văzuți petrecând un weekend romantic pe o plajă din California. Cei doi îndrăgostiți s-au afișat împreună încă de la ceremonia Globurilor de Aur de anul acesta, dar se pare că acum relația lor a devenit oficială.

Katty Perry (31 de ani) și Orlando Bloom (39 de ani), au fost zăriți sărutîndu-se wekendul acesta pe plaja Santa Barbara, California, relatează Daily Mail. Ei au fost suprinși împreună și la ceremonia decernării premiilor Globurile de Aur și au mărturisit că s-au întâlnit de câteva ori. Acum, se pare că relația lor este oficială.

Le stă bine împreună?


Mai mult decît atât, Katty și Orlando au fost văzuți numai împreună în ultimele săptămâni. Din acest motiv, actorul i-a oferit cântăreței cheile de la apartamentul său pentru a putea veni oricând dorește. Ei au petrecut multe nopți împreună aici și sunt mai fericiți ca niciodată.

Cu cine s-a mai iubit Orlando?

În 2002 Orlando Bloom o întâlnește pe actrița Kate Bosworth în fața unei cafenele, unde îi este prezentată de către un prieten comun. Aceștia se reîntâlnesc la premiera filmului Stăpânul inelelor și au o relație din 2002 până în septembrie 2006.

La sfârșitul anului 2007 însă, Bloom începe să se întâlnească cu supermodelul australian Miranda Keer. Logodna lor este anunțată după trei ani, în iunie 2010. La numai o lună, în 22 iulie, cei doi se căsătoresc într-o ceremonie privată. În mai puțin de un an, Miranda, de 30 de ani, și Orlando, de 36, au devenit părinți, povestind despre armonia ce domnea în casa lor oricărei reviste dorea să-i asculte. Se pare, însă, că la adăpostul celor patru pereți relația nu era atât de fericită cât lăsau cei doi să se înțeleagă. În octombrie 2013 Miranda Kerr și Orlando Bloom au anunțat că nu mai formează un cuplu, punând capăt relației de șase ani și mariajului în urma caruia a rezultat un copil, Flyn, în vârstă de 2 ani. Miranda Kerr și Orlando Bloom au fost considerați ca fiind unul dintre cele mai stabile cupluri de la Hollywood.

FOTO! Bebelușul care a înduioșat internetul: ”Eu știam că nou-născuții au chelie ”... Prea suplă sau perfectă? Victoria Beckham își alarmează fanii cu silueta ei. FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x