Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

YouTube schimbă regulile. Unele videoclipuri și comentarii vor fi șterse de pe platformă

YouTube va interzice videoclipurile cu insulte. Portalul deținut de Google va elimina videoclipurile care insultă o persoană din cauza rasei, sexului sau orientării sexuale.

YouTube va interzice videoclipurile cu insulte

https://pixabay.com/

YouTube și-a actualizat politica împotriva hărțuirii și acum nu va permite videoclipuri care „insultă cu răutate pe cineva pe baza unor atribute protejate, cum ar fi rasa, sexul sau orientarea sexuală”. Această politică va afecta toate tipurile de utilizatori, fie că sunt persoane anonime, creatori sau chiar politicieni.

De asemenea, compania a dat asigurări că va elimina videoclipuri și canale dacă nu respectă această directivă, pe lângă expulzarea acestor utilizatori din programul partener care permite monetizarea conținutului.

În acest sens, platforma deținută de Google a actualizat, de asemenea, politica privind amenințările, insulte sau modalități mai voalate de a amenința o persoană.

Aceste modificări de politică se vor aplica și în secțiunea de comentarii, unde YouTube trebuie să șteargă milioane de mesaje. Mai exact, 16 milioane dintre ei doar în al treilea trimestru al anului, iar acest lucru a fost înainte de a implementa standarde mai stricte.

Recomandari