Antena Căutare

Zodia care îşi împlineşte visul de-o viaţă în 2016! Eşti tu, oare?

2016 este un an perfect să ai mai multă grijă de imaginea ta publică şi să excelezi la locul de muncă. Trebuie să faci unele eforturi pentru asta, dar eşti pregătită să le faci.

2016 este un an perfect să ai mai multă grijă de imaginea ta publică şi să excelezi la locul de muncă. Trebuie să faci unele eforturi pentru asta, dar eşti pregătită să le faci.

Anul acesta îţi împlineşti visul de-o viaţă


Cu Luna, Saturn, Marte, Uranus aflate la începutul anului în semnele de Foc, ai foarte multă energie şi multă forţă interioară. De aceea, 2016 poate fi anul în care îţi împlineşti visul de-o viaţă, fie că e legat de carieră, bani, familie sau un alt aspect al vieţii tale. Marte, planetă care te guvernează, acordă o atenţie specială creşterii personale, dragostei şi căsătoriei în acest an, făcându-te, de asemenea, mai interesată de găsirea adevărului şi alte acţiuni filosofice.


Primăvară 2016 – o perioada bună pe plan profesional


Primăvara îţi testează răbdarea, cu Marte retrograd de la jumătatea lunii aprilie până la sfârşitul lui iunie. Este un moment bun să îţi îmbunătăţeşti tehnicile pe care le foloseşti la muncă şi să testezi ideile noi pe care le ai. Respectă limitele fizice care ţi se impun şi nu te implică prea mult în relaţii sentimentale la finalul verii şi începutul toamnei. Rezistă tentaţiei de a participa la prea multe evenimente, întâlniri, reuniuni şi încearcă să nu faci prea multe ore suplimentare la locul de muncă.


Nu îţi neglija sănătatea!


Sănătatea ta şi starea de spirit sunt foarte importante şi nu trebuie să le neglijezi pentru profituri sau carieră. Neptun este partenerul tău tăcut din 2016, care aduce un element spiritual în viaţă ta şi te face să accepţi mai uşor lucrurile care nu ies cum ţi-ai dorit. Jupiter va fi în Casă Carierei, iar din această poziţie te face să îţi găseşti un scop, să cauţi condiţii mai bune de muncă şi să ceri o mărire de salariu. Cum această casă este conectată şi cu starea ta de sănătate, vei avea foarte multă vitalitate şi forţă fizică.

Sursă: Unica.ro

Observă cu atenție cum îți ții de mână iubitul/iubita! Ce spune asta despre relația voastră?!... Banii sau iubirea? Zi cu decizii importante pentru nativii Berbeci! Horoscopul de luni, 16 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x