Antena Căutare

Zodiile care nu vor fi respectate NICIODATĂ! Orice ar face, sunt luate peste picior și nimeni nu le ascultă. E și a ta printre ele?

E adevărat, respectul trebuie câștigat, dar câteodată, oricât ne-am strădui, nu îl putem obține. Oare de ce? Se pare că astrele ne influențează mai mult decât am putea crede.

E adevărat, respectul trebuie câștigat, dar câteodată, oricât ne-am strădui, nu îl putem obține. Oare de ce? Se pare că astrele ne influențează mai mult decât am putea crede.

Există anumite zodii care oricât ar încerca, indiferent de comportament, nu pot atrage alte persoane și nu le pot impune respectul.
Taur
Cei născuți în această zodie au o fire altruistă, sunt darnici și foarte atenți cu cei care se află în jurul lor. Sunt dispuși să facă oricând sacrificii pentru ceilalți și pentru binele acestora. Tocmai din această cauza, sunt deseori etichetați că fiind naivi și niciodată nu au parte de respectul care li se cuvine, astfel încadrându-se în topul celor 4 zodii care nu impun respect. Nativul acestei zodii este liniștit, tolerant și ar face orice pentru bunăstarea celor aflați în jurul sau. Nu va obiecta dacă cineva are o părere greșită despre el sau dacă nu are parte de respect, dar în momentul în care te aștepți cel mai puțin, va dispărea din viață ta, pentru că va simți că nu îl cunoști absolut deoloc și nu îl poți înțelege. Are convingerea că fiecare persoană deține o putere pe care trebuie să o impună în orice împrejurare, deoarece puterea se află în interiorul lor.

Fecioară


Alt nativ care face parte din această categorie este Fecioară. Ea are foarte multe lucruri de obiectat la persoanele care se află în jurul ei, astfel încât ceilalți nu o mai ascultă și nu îi mai dau atenție. Este mereu dificilă, incomodă, iar un astfel de caracter nu poate fi tolerat prea mult deoarece stârnește mai degrabă neînțelegeri, decât respect din partea celorlalți. Oamenii din jurul sau o vor ascultă și se vor supune într-o oarecare măsură, dar nu vor depune eforturi pentru a o impresiona. Acest tip de persoană este evaluată că fiind sâcâitoare, pisăloagă și va ajunge să fie evitată de ceilalți. Din acest motiv, este una dintre zodiile cel mai puțin respectate de ceilalți. Pentru o bună înțelegere cu cei din jur, nativii în fecioară ar trebui să facă un minimum de efort pentru a empatiza cu ceilalți și să fie mai maleabili dacă doresc să fie respectați.

Pești


Cel născut în zodia Pești este un visător, mai tot timpul cu capul în nori și avid să-și ducă traiul după propriile legi. Deoarece se axează foarte mult pe propriile trăiri, nu își da interesul să satisfacă pe nimeni din jurul sau și nici nu se va da peste cap pentru a impresiona pe cineva sau a se face remarcat. Este o persoană intensă, emotivă și foarte inteligență, dar din păcate, nu multă lume empatizeaza cu el. Majoritatea îl consideră credul, neștiutor și de multe ori, nici nu îl bagă în seamă. Există ocazii în care inteligență și filozofia unui nativ în Pești pot uimi, însă majoritatea oamenilor preferă să rămână la prima impresie.

Uranus, sacrificat de Ceauşescu pentru Casa Poporului! Povestea cartierului pitoresc, transformat în cea mai scumpă clăd... Află care este CIFRA atitudinii tale şi ce spune asta despre tine. Detaliul din numerologie de care puţini au habar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x