Antena Căutare

Breaking News! Lovitură de proporții pentru o fostă campioană a României: nu poate participa în cupele europene în sezonul 2018-2019!

Astra Giurgiu, campioana României din urmă cu două sezoane, a primit astăzi o veste cruntă din partea Federației Române de Fotbal. Conform unui comunicat emis astăzi de FRF, echipa antrenată de Gigi Mulțescu nu a primit licența pentru participarea în cupele europene pentru sezonul viitor.

Astra Giurgiu, campioana României din urmă cu două sezoane, a primit astăzi o veste cruntă din partea Federației Române de Fotbal. Conform unui comunicat emis astăzi de FRF, echipa antrenată de Gigi Mulțescu nu a primit licența pentru participarea în cupele europene pentru sezonul viitor.

Astra ocupă locul 5 în play-off, la un punct de un loc de Europa League, ocupat acum de Viitorul. După anunțul FRF de azi, conform căruia formația antrenată de Gigi Mulțescu nu primește licența pentru participarea în cupele europene, finalul de sezon din Liga 1 își pierde din dramatism.

Care este motivul pentru care Astra nu a primit licența. FRF anunță că echipa patronată de Ioan Niculae a încălcat art. 47, cel al datoriilor restante către angajați.

”Comisia de fond a refuzat acordarea licenței UEFA următoarelor cluburi: 1. Asociația Fotbal Club Astra pentru încălcarea art. 47, existând datorii restante către angajați.” anunță FRF.ro

Iată echipele care au primit licența de participare în cupele europene

1. Fotbal Club FCSB SA
2. Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA
3. Club Sportiv U Craiova SA
4. Fotbal Club Viitorul SA
5. CSM Politehnica Iași
6. Asociația Fotbal Club Botoșani

Alături de Astra, Gaz Metan este a doua echipă care nu primit licența. Mediașul, care poate juca finala Cupei României, este în isolvență și încalcă reglementările UEFA.

”Surpriză uriașă”! S-a aflat cine e adevăratul antrenor al FCSB! Cine i-ar face schimbările lui Nicolae Dică meci de mec... Cele mai periculoase mărci de cafea din lume. Depășesc cu mult doza recomandată....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x