Antena Căutare

Maternitatea Giulești s-a redeschis astăzi! Ce condiție obligatorie i s-a impus Spitalului de Obstetrică-Ginecologie "Prof. dr. Panait Sârbu" pentru a putea funcționa din nou

Maternitatea se redeschide astăzi, după scandalul care a pus stăpânire pe întreaga țară. Zeci de familii au fost afectate în urma infecției bebelușilor nou-născuți cu stafilococul auriu.

Vești bune pentru viitoarele mămici! Maternitatea Giulești își redeschide porțile astăzi, cu o zi înainte de data stabilită. Ce condiție obligatorie a pus Ministerul Sănătății pentru a se putea face din nou internări

Maternitatea se redeschide astăzi, după scandalul care a pus stăpânire pe întreaga țară. Zeci de familii au fost afectate în urma infecției bebelușilor nou-născuți cu stafilococul auriu.
Maternitatea a fost închisă după ce virusul stafilococ auriu a fost identificat la 39 de bebeluşi născuți în unitatea medicală. Inspectorii DSP au prelevat probe din spital şi au supus personalul medical unor investigaţilor medicale.
După multe zile de așteptare Maternitatea Giulești a fost dezinfectat și a primit avizul Direcției de Sănătate Publică pentru reluarea activității, spune Libertatea.

„Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti a anunţat Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie ‘Prof. dr. Panait Sârbu’ că, începând de astăzi, poate relua integral activitatea medicală. Decizia inspectorilor sanitari vine după ce au fost finalizate lucrările de igienizare, curăţenie şi dezinfecţie terminală în spaţiile unităţii sanitare. De asemenea, rezultatele probelor de laborator privind autocontrolul coroborate cu probele de sanitaţie prelevate de reprezentanţii DSPMB sunt în prezent conforme”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii.

'Reluarea activității unității sanitare implică respectarea cu strictețe a normelor legale privind supravegherea, prevenirea și limitarea infecțiilor asociate asistenței medicale în unitățile sanitare' atrag atenția reprezentanții Ministerului Sănătății.

Veste bombă cu două zile înainte de VACANȚA DE IARNĂ. Se schimbă tot!... Accident grav la Sibiu! O familie cu trei copii dusă de urgență la spital după ce un tir a lovit puternic mașina în care...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x