Vlăduț ne gătește un preparat cu specific rusesc numit Șuba, din mijlocul Deltei Dunării, alături de renumitul bucătar Chef Cristian.
Gspodinele vor fi încântate să afle secretele din spatele unui preparat ,,cu tradiție" specific rusesc, ,,în straturi".
Rețeta minune este compusă din: cartof, ou, morcov, sfeclă coaptă, pastramă de crap și scrumbie afumată.
Aceasta rețetă adaptată devine ,,caviarul Delteii Dunarii" prin gustul nemaipomenit și ingredientele atent selectate.
Vlăduț și Chef Cristian sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă arăta cele mai delicioase mâncăruri preferate în Delta Dunării.
Când te vei duce în Deltă, vei ști ce să ceri!
Un cutremur puternic cu magnitudinea 6 a făcut prăpăd în China... Dezastrul de la Cernobîl s-ar putea repeta oricând. Un reactor nuclear este plin de fisuri. Ce orașe sunt amenințate...