Antena Căutare

Iată cum arăta înainte actrița australiană, Nicole Kidman!

Nicole Kidman, actriță australiană de film, cu dublă cetățenie (australiană și americană) și câștigătoare a premiului Oscar, împlinește astăzi, 20 iunie, minunata vârstă de 52 de ani, fiind născută în 20 iunie 1967.

Nicole Kidman, actriță australiană de film, cu dublă cetățenie (australiană și americană) și câștigătoare a premiului Oscar, împlinește astăzi, 20 iunie, minunata vârstă de 52 de ani, fiind născută în 20 iunie 1967.

Nicole Kidman a trăit în Honolulu, Hawaii, în timp ce părinții ei australieni erau în Statele Unite. Mama ei, Janelle Ann, este un instructor care a editat cărțile soțului ei și a fost membru al Lobby-ului Electoral pentru femei.

Tatăl ei a fost Antony Kidman (1938-2014), biochimist, psiholog clinic și autor, care a murit de un atac de cord în Singapore la vârsta de numai 75 de ani.

Kidman are o sora mai tanara, Antonia Kidman, care în prezent este jurnalist si prezentator TV.

Cariera sa începe în 1983, la vârsta de 16 ani, când Kidman și-a făcut debutul într-un remake al sezonului de vacanță australian Bush Christmas.

Până la sfârșitul anului 1983, ea a avut un rol de sprijin în seria de televiziune Five Mile Creek. Din păcate în 1984, mama ei a fost diagnosticată cu cancer de sân, ceea ce a făcut ca Kidman să-și oprească temporar activitatea de actorie în timp ce ea a studiat masajul pentru a putea ajuta mama ei cu terapie fizică.

A început să câștige popularitate la mijlocul anilor 1980, după ce a apărut în mai multe roluri de film, printre care BMX Bandits (1983), Watch the Shadows Dance (1987), și comedia romantică Windrider (1986). De asemenea, în decursul deceniului, a apărut în mai multe producții australiene, printre care și telenovela A Country Practice și miniseria Vietnam din 1987.

În cadrul galei Globurile de Aur 2018, Nicole Kidman a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă într-o miniserie („Big Little Lies“).

Aceasta are în prezent 4 copii, 2 dintrei ei în vârstă de 26 și respectiv 23 de ani, pe care i-a adoptat în timpul mariajului ei anterior, cu actorul Tom Cruise, și din căsătoria cu Keith Urban, Sunday Rose şi Faith Margaret, în vârstă de 9, respectiv 7 ani.

Aceasta deseori evită să pronunțe numele primilor 2 copii din mariajul cu Tom Cruise, lucru care are legătură cu religia fostului soţ, Scientologia. Astfel, după divorţ, copiii au ales să locuiască cu Tom Cruise. Potrivit adepţilor scientologiei, cei care părăsesc această religie nu mai sunt bine priviţi de această comunitate religioasă, rupând, de obicei, legăturile cu persoanele renegate. Nicole Kidman a fost şi ea adepta scientologiei, în timpul căsniciei cu Tom Cruise.

Așa arăta actrița în perioada adolescenței:

Iată cum arăta înainte actrița australiană, Nicole Kidman!

Sculpturi în piatră dovedesc existenta unei civilizatii necunoscute... România, retrogradată pe lista de supraveghere de nivelul 2 în raportul Departamentului de Stat al SUA privind traficul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x