Antena Căutare

Retrospectiva: 2012, anul nuntilor in politica romaneasca

2012 a fost anul nuntilor in politica romaneasca. Liderii politici si-au maritat fiicele sau au spus „da” in fata ofiterului de stare civila. Petrecerile au fost unele de lux, cu sute sau mii de invitati de prim rang, in locatii exclusiviste.

Cea mai asteptata nunta a anului a fost cea a Elenei Basescu cu Bogdan Ionescu, alias Syda. In cea mai importanta zi din viata ei, de mana a tinut-o... tata.

Elena Basescu a purtat la cununia civila o rochie roz pal, marca Dior. O creatie pe cat de simpla pe atat de scumpa - 3500 de euro. Din aceeasi dantela frantuzeasca a fost creata si rochia de mireasa a Printesei Kate, la nunta cu Printul William. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, acolo unde au venit peste 800 de invitati.

La cateva zile dupa nunta Elenei, Traian Basescu a mers la nunta fiicei lui Ion Ariton alaturi de sotia sa si de cele doua fiice. Ariton si-a maritat fata cu Ciprian Rogojan, membru al trupei Sistem. Evenimentul a avut loc la unul dintre cele mai luxoase hoteluri, situat pe malul lacului Miorita din Poiana Brasov.

Sorin Frunzaverde si-a maritat fata tot in luna septembrie. Sorana Monica Frunzaverde si-a unit destinul cu doctorul Florin Ioan Balanica, directorul unui spital privat. Cei doi miri au avut alaturi, la peterecerea care a avut la un restaurant de lux din Timisoara, peste o mie de invitati.

Nunta de patru stele a fost si in PSD. Corina Cretu s-a casatorit cu omul de afaceri Ovidiu Rogoz. Dupa o relatie de doi ani, mirii au spus ,,da” in fata primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman. Ceremonia religioasa a avut loc la Biserica Sfantul Spiridon, din Capitala. La nunta Corinei Cretu au fost peste 300 de invitati.

foto: Intact Images

Crin Antonescu, in conferinta de presa: "Suspendarea nu se poate face impotriva unui om care se da cu sania"... Traian Basescu se pregateste de Revelion. Va petrece noaptea dintre ani in familie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x