Antena Căutare

A inceput sacrificarea porcilor "portocalii"!

Zeci de oameni din orasul Rovinari s-au calcat in picioare pentru a prinde o portie de mancare, dupa ce PD-L a taiat doi porci in fata sediului partidului! Edilul din localitate este democrat liberal si de 4 ani de cand este primar, taie porci de Ignat.

Pentru ca nu au ce manca acasa oamenii s-au inghesuit sa prinda o bucata de carne din cei doi porci sacrificati marti la sediul PD-L din Rovinari. Chiar daca multi au considerat aceasta actiune drept pomana electorala, oamenii spun ca nu au acasa ce sa puna pe masa, iar o portie de mancare, de aceasta data, nu inseamna si un vot politic. Porcii sacrificati de democrat-liberali au avut aproximativ 450 de kg si au costat 3.000 de lei.

Astfel au fost pregatite o mie de portii de mancare. De asemenea nu au lipsit vinul si tuica fiarta.

Desi suntem in postul Craciunului, un preot a oficial o slujba si le-a spus celor prezenti ca e alegerea ficaruia daca mananca sau nu carne de porc.

Cat despre autorizarea unei asemenea actiuni intr-un spatiu public, primarul orasului, care este si liderul organizatiei PD-L Rovinari a declarat ca sacrificarea porcilor s-a facut intr-o parcare privata.

"Cum sa autorizez eu, in calitate de primar, o actiunea a mea ca presedinte de partid? Sa semnez eu pentru mine? Spatiul nu e public, e o parcare privata", a declarat Dorin Filip, primarul din Rovinari si liderul PD-L din localitate.

Sursa: Jurnalul National

VIDEO-document la 22 de ani de la Revolutie: Singura conferinta de presa internationala sustinuta de Ion Iliescu si Petr... Udrea: Fac sarbatorile pe Valea Prahovei. Plec cu bicicleta, ca nu e zapada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x