Antena Căutare

Adrian Nastase, la un pas de libertate. Fostul premier ar putea fi eliberat chiar astazi

Pentru Adrian Nastase aceasta noapte ar putea fi ultima petrecuta la inchisoare. Fostul premier va afla maine daca va fi liber. Judecatorii urmeaza sa discute despre eliberarea sa conditionata.

Judecatorii vor decide maine daca Adrian Nastase va parasi arestul. Ei vor tine cont de mai multe aspecte: atitudinea sa din spatele gratiilor ori activitatea sa din perioada in care a fost inchis. Ar putea conta si faptul ca Adrian Nastase a anuntat zilele acestea ca doreste de buna voie, fara sa fie executat, sa achite prejudiciul calculat de procurori in dosarul in care a fost condamnat.

Adrian Nastase trebuie sa achite Inspectoratului de Stat in Constructii 750.000 de euro, in solidar cu ceilalti inculpati. Potrivit avocatilor sai, Nastase va achita singur aceasta suma. Greu va cantari si avizul favorabil pe care Adrian Nastase l-a primit de la comisia de eliberari conditionate de la Penitenciarul Jilava. Fostul premier a avut un comportament exemplar in timpul detentiei si chiar a publicat o carte.

Este greu de anticipat ce se va intampla maine si ce vor decide judecatorii, dar un lucru e cert: va fi o noapte lunga pentru fostul premier.

Becali demisioneaza din PNL: Nu vreau sa ii fac rau lui Crin Antonescu... Elena Udrea e dispusa sa se bata cu Vasile Blaga, pentru presedintia PDL ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x