Antena Căutare

Adrian Nastase: "USL il sprijina pe Sorin Oprescu in calitate de candidat independent"

Presedintele Consiliului National PSD, Adrian Nastase, a declarat duminica, la Valenii de Munte, ca USL doreste sa il sprijine pe Sorin Opescu in calitate de candidat independent pentru un nou mandat la Primaria Bucuresti, daca acesta va accepta sa fie sustinut.

"Am discutat si cu colegii din PSD, din Bucuresti dar si cu cei din PNL, in special din sectorul 1, care erau banuiti ca ar avea o problema cu un eventual sprijin pentru Sorin Oprescu. Nici vorba de asa ceva"


Mai mult, presedintele CN al PSD a aratat ca in zona USL nu a gasit foarte multe rezerve fata de o sustinere a lui Oprescu. "Si sper ca si el va accepta, pentru ca este o chestiune biunivoca. Nu am putea sa il sustinem, daca el nu ar dori sa fie sustinut", a adaugat Nastase.

Adrian Nastase a aratat ca o candidatora a lui Oprescu este "utila" si ca oamenii si-o doresc, pentru ca Oprescu a dovedit ca poate finaliza proiecte pentru Bucuresti.

sursa: Antena3

foto: Intact Images

Crin Antonescu: "Daca as fi putut, l-as fi exclus pe Dinu Patriciu din PNL"... Udrea: "Ponta l-a dat jos din invidie pe Vanghelie, de la PSD!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x