Antena Căutare

Adriean Videanu: "Mass-media a cazut in plasa opozitiei. Nu Roberta Anastase este marea problema a Romaniei"

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si premierul Emil Boc s-au intalnit impreuna cu presedintele Traian Basescu, in aceasta seara, la Palatul Cotroceni. La discutii au participat premierul si secretarul general al PDL, Vasile Blaga si Adriean Videanu, prim-vicepresedinte al partidului.



"Subiectele discutiei au fost prioritatile Romaniei pana la sfarsitul acestui an, in ideea servirii interesului national. Cererea presedintelui, de a realiza un moratoriu, nu inseamna decat inghetarea disputelor si servirea interesului national.

Seful statului s-a aratat pesimist ca liderii opozitiei se vor conforma acestui principiu. Astazi, ce avem nu este nimic altceva decat o tergiversare in Parlament.

Credem ca opozitia trebuie sa inteleaga ca are si responsabilitati fata de tara si sa renunte sa se mai ascunda in spatele unor discursuri politiceOpozitia are majoritate in Birourile celor doua camere legislative. Cerem Opozitiei sa renunte a mai bloca activitatea Parlamentului Romaniei si sa serveasca interesul national"




"Din pacate, reactiile liderilor opozitiei de astazi nu fac decat sa justifice politicianismul de pana acum. Mass-media a cazut in plasa opozitiei. Nu Roberta Anastase este, in acest moment, marea problema a Romaniei"
UDMR asteapta motivarea deciziei CCR in cazul Legii Educatiei... Crin Antonescu: "Traian Basescu este om politic slab. Nu mai controleaza nici propriul partid"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x