Antena Căutare

Alegeri Europarlamentare 2019: Mesajul primului român care a votat la alegeri

Mesajul primului român care a votat la alegerile europarlamentare, în Noua Zeelendă a fost:  „1-0 împotriva hoției! Sper ca într-o bună zi să mă pot întoarce acasă fără regrete”

Mesajul primului român care a votat la alegerile europarlamentare, în Noua Zeelendă a fost: „1-0 împotriva hoției! Sper ca într-o bună zi să mă pot întoarce acasă fără regrete”

Dan Coroian-Vlad, un român stabilit în Noua Zeelandă, este primul român care a votat la alegerile europarlamentare. În Noua Zeelandă, secția de votare din Auckland s-a deschis la ora locală 7 dimineața, duminică, adică sâmbătă ora 22:00, ora României. Românul a publicat un mesaj sâmbătă seară, la ora 22:14 ora României (duminică, 7:14 dimineața, ora din Noua Zeelandă) cu momentul în care introduce buletinul de vot în urnă. „1-0 împotriva hoției! Acum 4 ani, la alegerile prezidențiale, mă găseam în aceeași locație și aceeași postură, de-a fi primul care își dă votul. Atunci, cu maximă disperare îmi arătam degetul mijlociu aceleiași grupări mafiote deghizate în partid politic, care parazitează, până la blocaj, țara. Ei bine, aparent nu s-a schimbat nimic, sau mai rău: am ignorat ultimele alegeri parlamentare și o parte dintre noi ne-am lăsat amagiți de un discurs populist, utopic, ce masca interese proprii. Am ajuns din nou conduși de hoti și de tâmpiți, dar diferența e că, acum, avem cu cine vota, avem speranța că buboiul se sparge și cumva, încet, așezat, ieșim din marasm. Și vom ajunge departe. Îmi pun speranța în voturile care vor urma, sunt convins ca putem schimba multe, alături de oameni politici noi, educați, onești. Sper ca într-o bună zi să mă pot întoarce acasă, la Cluj, fără regrete” a fost mesajul acestuia, pe Facebook.

Prezența la vot, după mai bine de oră la secțiile de votare a fost anunțată de BEC. Vezi aici toate informațiile.

Alegeri europarlamentare 2019. Câți români vor merge ”sigur” la vot, în 26 mai... Alegeri europarlamentare 2019 și Referendum 2019. Cum poți verifica dacă și unde s-a votat cu CNP-ul tău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x