Antena Căutare

Alegeri prezidenţiale 2019 - Tomac: Theodor Paleologu a fost cel mai bun candidat şi rămâne unul dintre cei mai valoroşi români. În mod sigur, va marca pozitiv viitorul naţiunii noastre

Liderul PMP, Eugen Tomac, spune că Theodor Paleologu, candidatul partidului la alegerile prezidenţiale, a fost cel mai bun candidat şi rămâne unul dintre cei mai valoroşi români. "În mod sigur, va marca pozitiv viitorul naţiunii noastre", afirmă Tomac.

"Theodor Paleologu a fost cel mai bun candidat şi rămâne unul dintre cei mai valoroşi români. În mod sigur, va marca pozitiv viitorul naţiunii noastre. Le mulţumim tuturor românilor care au votat cu toată convingerea pentru un altfel de candidat, pentru un altfel de profil de Preşedinte. România merită o nouă şansă şi acest lucru se poate realiza doar investind în educaţie, respectându-i în mod sincer pe români, punând accentul pe performanţă şi promovând iniţiative care să fie susţinute necondiţionat pentru binele comun", afirmă Eugen Tomac, duminică noapte, într-o postare pe Facebook.

El adaugă că îi mulţumeşte lui Theodor Paleologu pentru că şi-a asumat această candidatură "prin care a promovat valori în care credem şi pe care vom continua să le promovăm neobosiţi, pentru că aceasta este singura şansă ca România să se schimbe din temelii în bine".

"Tuturor colegilor care au muncit în această campanie le sunt profund recunoscător, iar echipei de campanie coordonate de Ioana Constantin îi mulţumesc enorm pentru tot ce a făcut. Sunteţi toţi minunaţi şi continuăm împreună!", mai spune Tomac.

Sursa : news.ro

Dumitru Buzatu (PSD): Va fi foarte greu pentru noi în turul al doilea. Mircea Diaconu va juca un rol special... Alegeri prezidenţiale 2019 - Barna: Potrivit datelor pe care le avem în urma numărătorii paralele, nu am reuşit să intră...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x