Antena Căutare

Anastase ii invata pe parlamentarii PDL cum sa atace public PSD-ul

Cativa parlamentari PDL au primit, marti, un e-mail de la presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, in care li se transmiteau indicatii despre cum ar trebui sa raspunda intrebarilor presei despre titlurile zilei, titreaza Gandul.

Anastase isi invata astfel "ucenicii" cum sa atace pe social-democrati in public si sa dea PDL-ul ca exemplu de integritate. In acest context, ea vorbeste despre Ecaterina Andronescu, declarata recent incompatibila pentru functia de parlamentar.

"Situatia Ecaterinei Andronescu este cel mai clar caz de conflicte de interese in care s-a aflat un membru al guvernului. Trebuie pus accent pe faptul ca ea si-a aprobat proiectul, ea a semnat si tot ea a incasat banii. PDL cand a avut situatii mult mai putin grave, cum a fost cea a dlui Ioan Botis, a actionat corect", este punctajul trimis pe e-mail de Roberta Anastase parlamentarilor PDL.

Iata e-mailul transmis de sefa Camerei Deputatilor catre parlamentari:

2011/06/08//303156-email_anastase.jpg

Foto: gandul.info

Sursa: Antena3

Basescu cere Guvernului 8 judete in loc de 41 si ii amenita pe ministrii... Bazinul inaugurat de Emil Boc si Elena Udrea la Campina, inchis publicului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x