Antena Căutare

ANCHETA: Rodica Culcer a facut sluj la Cotroceni

Potrivit lui Valentin Nicolau, intalnirea cu Adriana Saftoiu a avut loc la solicitarea fostului consilier prezidential care l-a sunat spunandu-i ca Traian Basescu vrea sa colaboreze cu seful TVR. In avanpremiera acestei colaborari, ca semn de bunavointa, Traian Basescu i-a cerut lui Valentin Nicolau sa-l dea afara pe directorul de la Stiri – Lucian Sarb – si sa o puna in locul lui pe Rodica Culcer.

Dupa alegerile prezidentiale din 2004 castigate de Traian Basescu, Rodica Culcer, actualmente director la Departamentul Emisiuni Informative si Sport din TVR, a cerut sprijin Presedintiei sa ramana in televiziunea publica, considerand ca i se face o nedreptate daca nu i se va prelungi contractul de colaborare care era pe cale sa expire.

Dezvaluirea a fost facuta in contextul in care dramaturgul Valentin Nicolau, fost presedinte al TVR pana in 2005 si autor al unei carti despre Televiziunea Romana, intitulata "TVR-marire si decadere", povesteste cum, in ianuarie 2005, Traian Basescu i-a cerut prin intermediul consilierului prezidential Adriana Saftoiu sa-l demita pe Lucian Sarb de la conducerea Departamentului de stiri al TVR si sa o numeasca in acest post pe Rodica Culcer.

Potrivit lui Valentin Nicolau, intalnirea cu Adriana Saftoiu a avut loc la solicitarea fostului consilier prezidential care l-a sunat spunandu-i ca Traian Basescu vrea sa colaboreze cu seful TVR.

In avanpremiera acestei colaborari, ca semn de bunavointa, Traian Basescu i-a cerut lui Valentin Nicolau sa-l dea afara pe directorul de la Stiri - Lucian Sarb, si sa o puna in locul lui pe Rodica Culcer, mai povesteste fostul sef al TVR.

"Dar domnul Basescu stie ca despre Rodica Culcer se spune ca ar fi agent sub acoperire?", a intrebat-o Valentin Nicolau pe Adriana Saftoiu. "Domnul Presedinte, cand iti face o propunere, ti-o face in cunostinta de cauza", spune Valentin Nicolau ca i-a raspuns Adriana Saftoiu.

In aceste conditii, fostul sef al TVR spune ca a refuzat colaborarea si i-a cerut Adrianei Saftoiu sa-i transmita lui Traian Basescu ca "nu pune cu buna stiinta un ofiter acoperit sef la Stiri".

Tot articolul, in Jurnalul National

Victor Ponta da cu pumnul in masa Opozitiei... INTERVIU cu Adrian Nastase: "Un Basescu fara slugi e un Basescu terminat"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x