Antena Căutare

Anchete peste anchete

In Parlament se dau probe de microfon. Deputatii din comisia care o ancheteaza pe Elena Udrea vor sa afle cu orice pret cine a inregistrat una dintre sedintele secrete ale comisiei. Intre timp, la ministerul Turismului, se respecta ordinele Elenei Udrea.

Niciun reprezentant al institutiei nu a venit azi la comisia de ancheta. Asta dupa ce sefa de la turism a declarat ca nimeni de la minister nu se prezinta la audieri. Ludovic Orban sustine ca subordonatii ministrului vor raspunde in fata legii, pentru ca nu s-au prezentat in fata parlamentarilor anchetatori. Mai mult presedintele comisiei spune ca ministrul turismului risca pedeapsa cu inchisoarea, in cazul in care nu se va prezenta joi la audieri.
Plan secret in comisia Udrea... Educatia pe mana politicienilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 30.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x