Antena Căutare

Andrei Marga il ataca pe Basescu: "Oare este european sa-ti promovezi odrasla agramata în Parlamentul European?"

Ministrul de Externe Andrei Marga a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul USL, ca Traian Basescu nu isi poate revendica meritele pentru integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, acest proces fiind coordonat de Calin Popescu Tariceanu. "Traian Basescu a preluat integrarea UE din acel punct in care a adus-o Calin Popescu Tariceanu", a precizat Andrei Marga, intrebandu-l retoric pe presedintele suspendat "daca este european sa iti promovezi odrasla agramata drept parlamentar european".

"Traian Basescu nu a incheiat niciu capitol de negociere in relatie cu UE cu toate ca a fost ministru in multiple Guverne. Traian Basescu nu a fost in acest proces si nu isi poate revendica vreun merit. Traian Basescu a preluat integrarea UE din acel punct in care a adus-o Calin Popescu Tariceanu. Oare este european sa malformezi alegerile? Oare este european sa iti promovezi odrasla agramata drept parlamentar european? Oare este european sa cultivi destramarea unor partide in Parlament pentru a-ti crea partide de buzunar?", a intrebat, retoric, Ministrul de Externe.

Andrei Marga a comentat si noua flacara a democratiei, aprinsa de Traian Basescu la Cluj-Napoca. "Am vazut flacara democratiei, flacara democratiei lui Basescu. Propunem ca purtatorii acestei torte sa fie domnul Apostu, Roberta Anastase, doamna Ridzi”, a mai spus Marga.

foto: Intact Images

USL ii cere lui Basescu sa isi dea demisia de onoare, daca populatia va vota pentru suspendare la referendum... Mitinguri pro si contra Traian Basescu, in toata tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x