Antena Căutare

Andronescu: "Vom redacta o OUG pentru ca decizia privind bacul profesional sa se finalizeze saptamana viitoare"

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, marti, ca a decis redactarea unei Ordonante de Urgenta a Guvernului pentru ca bacalaureatul profesional sa intre in vigoare la timp.

"Din cate am vazut in sala (plenul Camerei Deputatilor, n.r.) nu mai exista cvorum, ca urmare noi nu putem sa mai tensionam mai mult decat atata asteptarea celor care se afla in clasa a 12- a si care vor sa opteze pentru Bacalaureatul profesional. Azi am discutat cu premierul si vom trece sa redactam o Ordonanta de urgenta pentru a finaliza saptamana viitoare aceasta decizie", a spus Andronescu.

Andronescu a mai declarat ca noua Ordonanta va contine aceleasi prevederi care au fost discutate in Parlament si ca, daca era cererea de reexaminare anuntata in ultima zi din intervalul de timp acordat de Constitutia probabil ca astazi deja elevii ar fi stiut exact despre Bacalaureatul profesional, asa cum stiu despre Bacalaureatul national, informeaza Mediafax.

FOTO: Intact Images

Dan Voiculescu: "Pe 9 decembrie romanii pot vota si demiterea lui Traian Basescu"... Victor Ponta si-a depus candidatura in Gorj pentru un nou mandat de parlamentar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x