Antena Căutare

Antonescu, despre telefonul dat de Ungureanu lui Ponta: "Diversiune destul de ieftina"

Crin Antonescu, liderul PNL si co-presedintele USL a afirmat despre subiectul telefonului dat de Mihai Razvan Ungureanu lui Victor Ponta ca este vorba despre "o diversiune destul de ieftina", intr-un interviu pentru "Gandul", citat de Mediafax.

"Este o diversiune destul de ieftina si mult prea putin prestigioasa. Stiam de acest telefon, care nu are nimic misterios sau special in el. Probabil a fost dat doar pentru a povesti domnul Ungureanu intr-o emisiune despre chestiunea asta. Eu cred ca timpul unor asemenea trucuri a trecut, pe noi nu ne mai intereseaza, nici pe mine, nici pe Ponta", a subliniat liberalul.

Mihai Razvan Ungureanu a povestit marti seara, in cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" faptul ca a vorbit la telefon cu liderul PSD, Victor Ponta. Antonescu a precizat ca nu se asteapta sa fie contactat de Ungureanu si ca oricum acest aspect este "irelevant".

Foto: Intact Images

Roberta Anastase: Ponta minte. Ii sugerez premierului sa-si ia martori la discutiile cu el... Victor Ponta: Nu renuntam la punctul patru, demiterea Robertei Anastase!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x