Antena Căutare

Antonescu: Vinovati de esecul motiunii sunt parlamentarii transformati in taratoare mute

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, dupa ce motiunea de cenzura a picat, ca lupta nu se termina aici si ca vinovati pentru acest rezultat se fac parlamentarii puterii care s-au transformat in "taratoare mute, fixate de banci". Liderul liberal a precizat ca se gandeste sa depuna o noua motiune de cenzura.

"Traim intr-o tara condusa de un Guvern cu 10% sustinere din partea populatiei si 0 voturi din Parlament", a declarat Crin Antonescu.

Liderul liberal a tinut sa sublinieze ca responsabili de esecul motiunii si de felul in care a ajuns Romania nu sunt numai preesedintele Traian Basescu si premeirul Emil Boc, ci si toti acei parlamentari care au ales sa se transforme in "taratoare mute" si s-au supus ordinelor de partid.

"In dispretul tarii reale, a oamenilor de afara, tribunele Parlamentului au fost populate cu oameni ai PDL, cu ovatii proguvernamentale. Nu am mai vazut asa ceva de la defilarile lui Ceausescu", a spus presedintele PNL.

"Nu se termina lupta aici. Pana la urma este tara noastra pe care o vom elibera de aceasta clica", a mai spus Crin Antonescu.

Motiunea de cenzura depusa de Opozitie a picat, miercuri, cu 218 voturi "pentru" si o abtinere. Pentru ca Guvernul sa pice erau nevoie de 236 de voturi in favoarea motiunii.

Emil Boc: "A castigat ratiunea in fata populismului"... Emil Boc, "ingropat" de dosare in Parlament: Premierul nu si-a putut incepe discursul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x