Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Aviz negativ pentru Ion Ştefan la Ministerul Dezvoltării / Certuri şi critici între reprezentanţii PSD şi Florin Roman, în timpul audierii

Ministrul propus la Lucrări Publice, Dezvoltare şi Administraţie, Ion Ştefan, a primit aviz negativ, marţi, după audierea în comisii. În timpul audierii, Florin Roman (PNL) le-a adus critici reprezentaţilor PSD, iar la un moment dat ei au început să se certe.

Audierea lui Ion Ştefan în comisiile pentru administraţie publică a fost marcată de dispute şi critici. Astfel, liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, l-a criticat pe fostul ministru al Dezvoltării Daniel Suciu, spunând că în timpul guvernării PSD un bec a ajuns să coste chiar 2.000 de euro.

Reprezentanţii PSD i-au reproşat lui Roman că monopolizează discuţia, spunându-i că nu este purtătorul de cuvânt al ministrului Dezvoltării.

Ion Ştefan a spus, întrebat fiind despre cea mai mare realizare din mandatul anterior, că a oprit "sifonarea" banului public, susţinând că nu se mai plătesc lucrări neverificate.

De asemenea, vorbind despre alocări de fonduri, el le-a comparat la un moment dat cu mărimea casei sale.

La finalul audierilor, care au durat aproape două ore, au existat discuţii privind procedura de vot şi numărarea acestora. Astfel, s-a anunţat că au fost 20 de voturi "pentru" aviz negativ, fără a se mai preciza câte abţineri şi voturi "împotrivă" s-au înregistrat. În final, s-a anunţat că Ion Ştefan a primit aviz negativ, "cu majoritate de voturi".

Sursa : news.ro

Recomandari