Căutare Live

Baconschi: Prezumtivul ministru de Externe post-Gaddafi a facut doctoratul in Romania

Prezumtivul ministru de Externe libian post-Gaddafi si-a facut doctoratul in Romania. Cel putin asa sustine ministrul roman de Externe, Teodor Baconschi. Declaratia a fost facuta de oficialul roman la un post de televiziune. Baconschi arata ca Executivul de la Palatul Victoria urmareste configurarea Guvernului alternativ din Libia. Ministrul roman sustine ca oficialii libieni post-Gaddafi au reluat relatiile diplomatice internationale.

"Nu suntem mediatori intre triburi, dar urmarim profilarea unui Guvern alternativ si bineinteles ca reprezentantii opozantilor lui Gaddafi au inceput sa aiba si contacte internationale. Prezumtivul ministru de Externe dintr-un Cabinet post-Gadhaffi este, intr-adevar, o persoana care si-a facut studiile de doctorat in Romania",Teodor Baconschi a mai spus ca, in ceea ce priveste Libia, Romania a obtinut ceea ce dorea, si anume ca implementarea celor doua rezolutii ONU sa se faca de catre NATO.

Intrebat daca Romania ar putea trimite trupe in cazul in care se va pune problema unei participari terestre a Aliantei in Libia, ministrul a spus: "Nu avem resurse pentru asa ceva. Majoritatea resurselor noastre sunt alocate in Afganistan".

sursa:Antena3

foto:Intact Images

Antonescu: "La Ceausescu a fost tragic, la Boc va fi comic"... Familia Elena Udrea - Dorin Cocos resimte criza doar la nivel declarativ. Ministrul Turismului are un credit de 3 mil. e...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri