Antena Căutare

Basescu, delegatiei FMI, BM, CE: Semnalele de la Bruxelles sunt pozitive

Presedintele a revenit marti in tara dupa ce luni seara a participat la summitul UE de la Bruxelles, spunand ca in urma discutiilor cu liderii celor 27 de tari imaginea UE si a zonei Euro va fi upgradata de catre investitori.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, la aceasta ora, cu delegatia FMI, BM si CE, la intrevedere participand si reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu.

"Tocmai m-am intors de la Bruxelles, unde semnalele sunt pozitive. Am ajuns la o intelegere in cele din urma si cel mai probabil imaginea UE si a zonei Euro va fi upgradata de catre investitori. Am introdus cateva reguli in interiorul UE care sunt foarte apropiate de regulile FMI", a declarat presedintele Basescu in inceputul intalnirii, conform HotNews. ro.

Pe de alta parte, reprezentantul delegatiei FMI in Romania, Jeffrey Franks, a evidentiat angajamentul Romaniei de a-si asuma regulile stricte ale UE, spunand ca astfel tara noastra trimite semnale pozitive in toata lumea.

VIDEO! Traian Basescu: Tratatul fiscal ofera avantaje clare si tarilor noneuro

Basescu: Trebuie sa adoptam noul tratat pana la finele lui 2013, poate mai repede

Foto: Intact Images

Emil Boc: Greva parlamentara a Opozitiei, imatura. Se comporta ca la gradinita... Basescu: Trebuie sa adoptam noul tratat pana la finele lui 2013, poate mai repede...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x