Antena Căutare

Basescu ii apostrofeaza pe parlamentari: "Dupa ce ca lipsesc permanent, sunt suparati ca le-a taiat 25%"

Traian Basescu nu scapa nicio ocazie sa-i apostrofeze pe parlamentari. Alfat in vizita in zonele afectate de inundatiile de luna trecuta, presedintele i-a spus primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, ca parlamentarii, desi au avut bani de vacante si sunt bronzati, s-au suparat ca le-a fost luat 25% din salariu.

Politicienii sunt bronzati, nu i-ai vazut la televizor? Dupa ce ca lipsesc permanent de la Parlament, sunt suparati ca le-a taiat 25%, e cate unul


Cu o zi in urma, liderul PNL, Crin Antonescu, declara ca este "manios" pentru ca are un salariu redus cu 25%, avand in vedere ca este doar bugetar. Liderul liberal a spus, luni, ca aceasta scadere "se simte dramatic" la cei cu salarii mici, dar si la parlamentari, unde suma taiata este mai mare.

Seful statului inspecteaza marti lucrarile de indiguire din zonele cel mai grav afectate de inundatii, din Moldova. El a vizitat deja localitatea bacauana Saucesti, acolo unde construcotrii lucreaza la ridicarea unui dig pe Siret.

Presedintele a cerut vehement ca lucrarile sa fie gata pana la iarna, dupa ce a fost informat ca localnicii nu accepta exproprierea.

La sfarsitul lunii iunie, in Saucesti peste 470 de case si gospodarii au fost grav afectate de inundatii. Presedintele a promis atunci ca vor fi alocati sase milioane de euro pentru constructia digului din comuna. Dupa ce a inspectat lucrarile la dig, presedintele a mers sa verifice lucrarile la reteaua de canalizare din localitatea Bogdan Voda.

VIDEO! Vezi cum si-au petrecut vacanta alesii nostri... Comisie / Noua Lege ANI: averile, la vedere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x