Antena Căutare

Basescu, in lacrimi, la Conventia PDL: "Va multumesc ca nu m-ati dezamagit"

Presedintele Traian Basescu le-a transmis participantilor la Conventia Nationala a PDL, cu lacrimi in ochi si cu vocea tremuranda, ca le multumeste tuturor si lui Emil Boc pentru ca nu l-au dezamagit.


Traian Basescu a afirmat ca stie ca sunt opinii in PDL in favoarea reducerii ritmului reformelor, pentru a castiga electoral, dar a atras atentia ca, daca se vor opri, democrat-liberalii vor pierde si le-a cerut sa continue procesul de transformare a statului.

"Daca va opriti, pierdeti. Nu aveti decat o solutie: continuati! Romania are nevoie de ce ati inceput sa faceti si sa terminati ce ati inceput", a declarat Basescu.

"Unii spun ca am iesit din recesiune destul de tarziu. Poate. Dar am iesit cu cele mai mici costuri, ceea ce inseamna ca ne-am creat conditiile pentru o relansare economica solida. Stiu ca sunt opinii in partid pentru o reducere a ritmului transformarilor, al reformelor, pentru a castiga un electorat pe care vi se pare ca nu-l mai aveti. Eu va spun un singur lucru: daca va opriti, pierdeti! In calitate de sef al statului, va cer sa continuati procesul de transformare a statului", le-a spus Traian Basescu participantilor la Conventia Nationala a PDL.

"Acum, cand stim ce trebuie sa facem, ar fi pacat sa nu cotinuati, a continua inseamna si a avea taria sa priviti la sondaje si sa spuneti: mergem inainte. Romanii au inceput sa inteleaga ce ati facut si, mai mult decat atat, au inceput sa inteleaga ca, inainte de a avea o Romanie sociala, trebuie sa ai o Romanie performanta. Romania nu mai suporta jumatati de masura si are nevoie de politicieni responsabili, care sa duca lucrurile pana la capat. Daca va opriti, n-aveti nicio sansa sa castigati alegerile din 2012", a adaugat Traian Basescu.

sursa:Jurnalul

foto:Intact Images

Daniel Funeriu: Emil Boc, "sufletul si ratiunea PDL", va castiga la Conventia Nationala... Emil Boc a castigat alegerile PD-L...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x