Antena Căutare

Basescu si tunurile armatei

Inzestrarea armatei poate incepe. Mircea Basescu, fratele presedintelui, si-a facut firma de tehnica militara. El s-a asociat cu fostul sef al Departamentului de Armament din Armata, acum general in rezerva, dar si cu fiica lui Aurel Cazacu, fostul presedinte al Romarm, acum director de specialitate in ministerul economiei.

In timp ce fratele lui Traian Basescu neaga aceste informatii dovedite de acte, Aurel Cazacu recunoaste cinstit viitorul acestei firme in derularea de contracte cu armata. Seful Armatei si al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii este. Train Basescu. O ancheta realizata de echipa BizBazar, in colaborare cu ziarul Bursa.
Tupeu de ministru... Politistii la Cotroceni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x