Antena Căutare

Bazinul inaugurat de Emil Boc si Elena Udrea la Campina, inchis publicului

Bazinul didactic, care a costat aproximativ un milion de euro, inaugurat de Emil Boc si Elena Udrea la Campina, in urma cu doua saptamani, nu este deschis publicului din cauza ca nu are cine sa il administreze.

Bazinul, a carui constructie a fost finantata de bani alocati de Compania Nationala de Investitii, a fost inaugurat in data de 27 mai, prin taiere de panglica, discursuri si o demonstratie de inot facuta de elevi.

La inaugurare au participat primul ministru, Emil Boc, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, precum si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

Desi au trecut doua saptamani de la inaugurare, bazinul, prima investitie din programul "Bazine pentru inot", ramane inchis publicului pe motivul ca nu a fost gasita o solutie pentru administrarea lui. Bazinul este destinat in special elevilor din Campina, care vor primi cursuri gratuite de inot aici.

Primarul municipiului Campina, Horia Tiseanu, membru PDL, a declarat ca in cursul zilei de joi va avea loc o sedinta extraordinara a Consiliului Local Campina, pentru a se pune la punct toate detaliile privind deschiderea bazinului pentru public. La sedinta se vor discuta tarifele pentru public, precum si varianta asocierii cu o firma privata care sa administreze bazinul.

Conform primarului, bazinul se va deschide, cel mai probabil, peste doua saptamani.

Sursa: Antena3

Foto: gov.ro

Anastase ii invata pe parlamentarii PDL cum sa atace public PSD-ul... Emil Boc: "Adrian Nastase e responsabil pentru pretul contractului autostrazii Transilvania"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x