Antena Căutare

BEJ Cluj: USL a castigat sefia CJ Cluj, Boc, primaria

Fostul premier PDL, Emil Boc a reusit sa recastige primaria Clujului, dar USL obtinut sefia Consiliului Judetean Cluj cu Horea Uioreanu, care a obtinut 776 de voturi in plus fata de contracandidatul sau, Alin Tise.

Liderul PDL, Emil Boc, redevine primar al Clujului cu 40,61% din voturi, in timp ce Marius Nicoara (USL), principalul sau contracandidat, a intrunit 39,53%, potrivit rezultatelor finale comunicate de Biroul Electoral Judetean (BEJ) Cluj. USL contesta insa scorul, acuzant fraude, si a solicitat renumararea voturilor.

Presedintele BEJ Cluj, judecatorul Monica Trofin, a declarat ca Emil Boc a obtinut 53.674 de voturi (40,61%), in timp ce Marius Nicoara a primit 52.251 de voturi (39,53%). Astfel, diferenta dintre cei doi este de 1.423 voturi.

Duminica seara, exit poll-urile il indicau pe Marius Nicoara castigator al alegerilor pentru Primaria Cluj-Napoca. La alegerile locale din urma cu patru ani, Emil Boc castiga la Cluj cu peste 75 %.

In acelasi timp, potrivit presedintelui BEJ Cluj, judecatorul Monica Trofin, la Consiliul Judetean, candidatul USL, Horea Uioreanu, a castigat sefia institutiei, cu 37,43%, in timp ce contracandidatul sau de la PDL, Alin Tise, a intrunit 37, 21%.

La alegerile din 2008, Alin Tise (PDL) fusese ales presedinte al Consiliului Judetean Cluj, cu 37,77%.

Culmea localelor: Vezi ce primar a castigat cu 70% din puscarie!... Ion Iliescu: PDL trebuie sa-si linga ranile dupa lectia de la cetateni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x