Antena Căutare

Biroul lui Gigi Becali e plin de tablouri SATANICE: "Vreau sa pun icoane!"

Gigi Becali face revolutie in Parlament. Mai exact, in propriul birou. Vrea sa-si aduca icoanele cu el si are si un motiv intemeiat: spatiul de lucru primit de la Camera Deputatilor este plin de tablouri satanice. Icoanele nu vor ajunge, insa, la Casa Poporului pana cand mobilierul vechi si comunist nu va disparea, iar covoarele tocite nu vor fi schimbate.

Simtul estetic al deputatului Gigi Becali a fost deranjat de la prima intalnire cu biroul sau. Asa ca, increzator in propriile forte, si-a facut rapid un plan de redecorare. “Uite tabloul asta... Tabloul asta e satanic, e aiurea! Sa vad daca ma inteleg cu ei sa schimb tablourile si sa pun icoane. Sa vad daca e de acord ala de la PDL, ca ala vine dintr-o secta”, spune parlamentarul.

Pe lista lucrurilor care trebuie schimbate si-a facut loc repede si covorul. “Nu imi place. Aici o sa stau eu si sa am o icoana in spate. Covorul e tocit. E de 20 de ani. O sa il schimb”, mai promite Gigi.

Ramane de vazut cum va arata, in viitor, biroul in stil “Becali”.

foto: Intact Images

Crin Antonescu: E jenant sa vii sa spui ce vrea sa auda rivalul... Dan Voiculescu a demisionat, astazi, din Parlament. Renunta la imunitate pentru a merge in fata justitiei si a se apara ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x