Antena Căutare

Blaga: "Daca eram in locul lui Udrea nu mai ramaneam ministru"

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, considera ca Elena Udrea nu ar fi trebuit sa mai ramana ministru in Cabinetul Boc dupa ce s-a pronuntat pentru demisia Guvernului la intalnirea conducerii PDL cu parlamentarii partidului.

"Eu n-am fost sa vad explicatiile pe care le-a dat doamna Udrea. Dar cand ai astfel de abordari trebuie sa te gandesti ca faci parte dintr-o coalitie si astfel de abordari trebuie discutate in coalitie. Sa vedem, coalitia ar fi acceptat un nou guvern? Ma intrebati ce as fi facut eu. Eu n-as fi ramas ministru, dar asta este cu totul altceva",


Elena Udrea a ales insa sa ramana in Guvern. Mai mult, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a marturisit pentru Revista "22" ca nu a luat nici macar in calcul demisia.

Elena Udrea, Sever Voinescu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Zamfir Iorgus si Vasile Gherasim au votat, in intalnirea conducerii PDL cu parlamentarii partidului, de miercuri seara, pentru demisia Guvernului.

Ulterior, intrebata de jurnalisti despre informatiile potrivit carora s-a pronuntat pentru demisia Guvernului, Elena Udrea a declarat ca a votat ca un membru al partidului, si nu ca un membru al Guvernului.

Vezi cum a comentat Mircea Badea declaratia ministrului Vasile Blaga la emisiunea "In gura presei"!




Foto: Intactimages

Citeste si Jurnalul!

VIDEO! Badea ii ironizeaza pe Botis si Ialomitianu... Basescu: "Maximul crizei a fost depasit!" Il crezi?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x