Antena Căutare

Boc: Noua alianta a opozitiei apara statul lui Ion Iliescu, un stat greoi si nereformat

Premierul Emil Boc a declarat, marti, ca saluta noua alianta creata de opozitie, care, in opinia lui, apara statul lui Ion Iliescu, un stat greoi, birocratic, nereformat, de inspiratie sovietica. Declaratia a avut loc in cadrul unei dezbateri a ISP privind reforma statului.

"Salut si eu, alaturi de Valeriu Stoica, din punct de vedere politic, noua alianta politica ce s-a creat pe scena politica romaneasca. Practic, aceasta alianta nou creata apara statul lui Ion Iliescu, greoi, birocratic, nereformat, de inspiratie sovietica. Astazi, Ponta, Voiculescu si Antonescu sunt adevaratii aparatori ai statului lui Ion Iliescu. Un asemenea stat s-a dovedit falimentar", a declarat primul ministru.

In acelasi timp, vicepresedintele PDL, Valeriu Stoica, a declarat ca aceasta alianta reprezinta o limpezire a scenei politice, ea fiind practic de stanga si demonstrand rezistenta la schimbare.

Emil Boc a apreciat ca un stat socialist este acela care incurajeaza si plateste munca, se imprumuta pentru investitii, consuma cat produce si ii ajuta strict pe cei care nu pot munci.

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu si liderul Partidului Conservator, Daniel Constantin au semnat, luni, 10 ianuarie, protocolul de colaborare prin care se constituie Alianta de Centru-Dreapta.

Liderii celor doua formatiuni s-au reunit separat in cursul diminetii pentru a aproba documentul. Alianta urmeaza sa fie inregistrata la Tribunal.

Sursa: Antena3

Dan Voiculescu: Basescu nu este de dreapta, e incompetent... Basescu: E greu sa sustina cineva ca una am zis in campanie si alta am facut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x