Antena Căutare

Boc si Anastase, intalnire cu Traian Basescu, la Palatul Cotroceni

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase si premierul Emil Boc s-au intalnit impreuna cu presedintele Traian Basescu, in aceasta seara, la Palatul Cotroceni.


Activitatea Biroului Permanent al Camerei Deputatilor a fost blocata in ultimele saptamani dat fiind faptul ca PSD si PNL au refuzat sa participe la lucrari cat timp Anastase nu demisioneaza din fruntea Camerei. Opozitia a acuzat-o pe Anastase de furt in legatura cu adoptarea Legii pensiilor.

Potrivit unor surse de la varful PSD, mai multi social-democrati au discutat, in ultimele zile, cu lideri ai grupului PDL din Camera Deputatilor, care le-au transmis ca ar agrea schimbarea din functie a Robertei Anastase cu Sulfina Barbu. Sulfina Barbu a negat existenta unor discutii pe acest subiect in PDL, informeaza Mediafax.

Activitatea Biroului Permanent al Camerei Deputatilor a fost blocata in ultimele saptamani dat fiind faptul ca PSD şi PNL au refuzat sa participe la lucrari cat timp Anastase nu demisioneaza din fruntea Camerei.

Opozitia a acuzat-o pe Anastase de furt in legatura cu adoptarea Legii pensiilor.

Crin Antonescu: "Traian Basescu este om politic slab. Nu mai controleaza nici propriul partid"... Ponta, despre moratoriul lui Basescu: Daca PDL intelege mesajul, exista sustinere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x