Antena Căutare

Boc: Solutiile Opozitiei din motiune sunt de natura pamfletara

Solutiile propuse de opozitie in textul motiunii de cenzura sunt de natura pamfletara si ar majora deficitul bugetar cu peste 10% din PIB, agravand efectele crizei, a afirmat premierul Emil Boc, in plenul Parlamentului, la dezbaterea motiunii.

"Aveti de facut o alegere majora: mergem mai departe pe calea reformelor si scoatem Romania din criza sau cedam in fata populismului si compromitem sansa tarii de a iesi din recesiune", a spus Boc parlamentarilor.

Seful Guvernului a aratat din nou ca tendinta de a consuma mai mult decat se produce nu poate continua ca in anii anteriori si ca populismul si demagogia masurilor luate de fosta guvernare "au incarcat din greu" factura crizei in 2007 si 2008 , ani complet ratati, in opinia sa, in ceea ce priveste atragerea fondurilor europene.

El a prezentat din nou date din care rezulta ca numarul posturilor aprobate pentru sectorul bugetar a crescut, in intervalul 2007-2008, cu 135.000 locuri, iar cel al posturilor ocupate era la sfarsitul anului 2008 cu 118.000 mai mare decat totalul bugetarilor inregistrati in 2006.

"Ce faci cand suferi de o boala grava ? Te tratezi chiar daca medicamentul este dureros sau mori ? O asemenea alternativa am avut si noi la o alta scara si alte coordonate cand am ales o guvernare bazata pe responsabilitate, nu pe populism. Stiu ca medicamentul cu gust amar nemultumeste oamenii obisnuiti sa primeasca mai mult decat se putea, dar acea cale ducea la faliment, prapastie si colaps", a spus Boc.

Sursa: Jurnalul National

Banner ironic la motiune: Anastase=Frauda... Imbranceli in balconul salii de plen, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x