Antena Căutare

C. Preda: Zilele urmatoare ne vor edifica daca societatea politica e mai inteleapta ca la mineriadele din ‘99

Intr-o postare scrisa luni pe blogul sau, Cristian Preda (PDL), spune ca in zilele urmatoare ne vom edifica cu privirea la intelepciunea politica a actualei puteri, acesta facand trimitere la mineriadele din ’99. Acesta s-a referit la acceptarea de catre premier a solicitarii PNL de convocare a unei sesiuni extraordinare a Parlamentului.

"E bine insa ca premierul a acceptat solicitarea, pentru ca dezbaterea solicitata de PNL trebuie mutata in Parlament. Altfel, firul politic va fi rupt, iar oamenii vor continua sa iasa in strada, furiosi si neputinciosi, cu sentimentul ca nu sunt reprezentati nici de putere, nici de opozitie. Zilele urmatoare ne vor edifica daca societatea politica e mai inteleapta decat a fost la mineriadele din 1999, ultimul moment de violenta din Romania postcomunista. Ar fi tragic sa traim din nou frica devastatoare de atunci", scrie europarlamentarul democrat-liberal.

Totodata, Preda considera initiava virtuala de demitere a presedintelui, lipsita de vreo acoperire constitutionala, fiind destinata sa amplifice dimensiunea "revolutionara" a manifestatiilor.

Initiativa opozitiei privind strangerea de semnaturi pentru demiterea presedintelui a strans pana acum 40.000 de semnaturi online in numai cateva zile.

Foto: Intact Images

Cristian Preda: "Zilele urmatoare ne vor edifica daca societatea politica e mai inteleapta ca la mineriada din 1999... Crin Antonescu: Suntem condusi de o clica de oameni santajabili...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x