Antena Căutare

Ciuhodaru: Prezervativele nu vor duce la erectia bugetului minuscul din sanatate

Doctorul Tudor Ciuhodaru considera ca Ministerul Sanatatii da o noua dovada de incompetenta atunci cand aloca 20.000 de euro pentru prezervative inutilizabile.

"Excitati si surescitati de experienta sadomasochista a desfiintarii spitalelor din Romania si de taierile de 25% a salariilor personalului medical, reprezentantii Ministerului Sanatatii au decis prioritar pentru sanatatea romanilor, prezervativele inutilizabile.
Voyerismul escarelor prezentate de ministru a incetosat privirea inteleptilor care ne guverneaza. Totul e roz. Spitalele sunt noi si bine dotate, medicina de familie poate acoperi nevoile medicale a tuturor pacientilor, elicopterle zumzaie pe cerul patriei, ambulantele ajung la timp si toti pacientii au medicamente ieftine.
Pentru cei care aloca 20.0000 de euro pentru prezervative XXL, memoria celor doi morti in fata spitalelor inchise sau a Giulestiului ramane doar o chestiune secundara, folosita doar de rau-voitori.
Reamintesc celor ce azi gusta din Viagra puterii ca 20.0000 de euro reprezinta salariile a peste 1.000 de rezidenti in Romania si ca achizitionarea de prezervative nu va duce la erectia bugetului minuscul din sanatate.
A cumpara prezervative supradimensionate dupa ce ai aplicat tehnica Ciomu in sute de spitale, reprezinta o noua masura a incompetentei.
Cu sau fara prezervativ, cei raspunzatori de colapsul din sanatate trebuie sa-si dea demisia. Se pare ca marimea conteaza doar cand e vorba de comisioanele puterii
", scrie deputatul PC, Tudor Ciuhodaru, intr-un comunicat.

Sursa: Jurnalul National

Costurile pentru amplasarea scutului antiracheta, suportate de SUA... TVR a primit 148.000 lei de la Udrea pentru oda electorala de Paste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x