Antena Căutare

Conservatorii isi aleg presedintele. Daniel Constantin si Petru Marginean, cei doi candidati la sefia PC

Peste o mie patru sute de delegati ai Partidului Conservator isi desemnaza astazi noul lider. Au de ales intre Daniel Constantin, fostul sef al Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura, si Petru Marginean, presedintele conservatorilor din Hunedoara.

"E o mare onoare pentru mine sa fiu aici si sa le vorbesc prietenilor mei conservatori din Romania. Cred ca vor juca un rol important in Romania, in Uniunea Europeana si sper ca vom coopera indeaproape pentru a pune in practica ideile conservatoare in Europa", a declarat Michael Kaminski, presedintele Grupului Conservatorilor si Reformistilor Europeni (ECR). O idee care pare ca este foarte aproape sa fie pusa in practica. "Cred ca in timpul Congresului noua conducere va fi mandatata sa inceapa discutii cu conservatori din Parlamentul European. Sa vedem daca valorile pe care le impartasim sunt comune si daca ne regasim in acest grup, este posibil ca in viitor sa aderam la grupul conservator european", a precizat si Daniel Constantin, candidat la presedintia Partidului Conservator.

Congresul va aduce pe langa alegerea noii conduceri si cateva modificari la statutul Partidului Conservator. Una din aceste modificari va fi infiintarea functiei de prim-vicepresedinte al formatiunii, post pentru care va candida primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu-Piedone.

Premierul a schimbat conducerea si organizarea Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului... Se implinesc 18 ani de la declansarea razboiului din Transnistria. Citeste povestea cutremuratoare a unor participanti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x