Antena Căutare

Constantin Nicolescu, operat pe cord deschis la Spitalul "Floreasca"

Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, este operat pe cord deschis, la Spitalul de Urgenta "Floreasca", interventia fiind apreciata drept una riscanta, dar in lipsa ei existand riscul producerii unui infarct, au declarat surse medicale.

Constantin Nicolescu este supus unei interventii de by-pass aorto-coronarian.

Medicii spun ca este vorba de o operatie cu grad de risc ridicat, avand in vedere accidentul cerebral suferit de Nicolescu, dar sustin ca daca nu s-ar face interventia, exista riscul unui accident cardiac "masiv".

Pentru aceasta intervnetie, cadrele medicale au primit acceptul familiei presedintelui CJ Arges.

Echipa medicala multidisciplinara care-l trateaza pe Nicolescu a stabilit ca acesta a suferit un accident vascular cerebral ischemic, diagnosticul complex incluzand si referiri la un sindrom coronariar acut si la multiple stenoze arteriale, ca efect al hipertensiunii si dislipidemiei.

"Sunt efectele in timp ale unei hipertensiuni si ale unei dislipidemii, care au afectat atat vasele cerebrale cat si pe cele ale inimii", a explicat reprezentantul Spitalului "Floreasca".

Constantin Nicolescu, acuzat de procurorii DNA Pitesti pentru luare de mita si trafic de influenta, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, joi seara, de magistratii Tribunalului Arges, decizia fiind atacata cu recurs de catre avocatii sai la Curtea de Apel Pitesti.

Presedintelui CJ Arges i s-a facut rau, la scurt timp dupa ce Tribunalul Arges a decis arestarea sa preventiva. Ulterior, si sotiei acesteia i s-a facut rau. Cei doi au fost transportati cu ambulante la Spitalul Judetean din Pitesti, iar ulterior presedintele Consiliului Judetean Arges a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitala.

Dr. Cristina Stocheci de la Serviciul de Ambulanta Arges afirma, joi seara, ca Nicolescu a facut un atac de cord.

Constantin Nicolescu a fost stabilizat in cursul noptii, este constient si va supus unor investigatii suplimentare pentru ca medicii sa vada care este starea organelor interne sau daca sunt tulburari de coagulare, a declarat, vineri, medicul Serban Bradisteanu.

Nicolescu va fi supus unor investigatii suplimentare, printre care un computer tomograf si o ecografie, pentru a vedea care este starea organelor interne sau daca sunt tulburari de coagulare.

Vanghelie: In proportie de 70%, arestarea lui Nicolescu a fost facuta sa ne bagam mintile-n cap... Cazul Nicolescu declanseaza razboiul politic intre PSD si PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x