Antena Căutare

Consultari intre PDL si UDMR, marti, pe tema reorganizarii teritoriale

Liderii Coalitiei nu au reusit sa ajunga la un consens nici dupa trei runde de discutii privind propunerile de reorganizare administrativa a Romaniei si statutul minoritatilor. Marti dupa amiaza reprezentantii Coalitiei, dar si partidele din opozitie, merg la Palatul Cotroceni la consultarile covocate de presedintele Traian Basescu. Maria Toader ne spune la ce sa ne asteptam azi in legatura cu subiectul reorganizarii.


Presedintele UDMR Kelemen Hunor sustine ca nu va accepta planul PDL de reorganizare la schimb cu statutul minoritatilor.

Daca reprezentantii de la centru ai PDL tin cu dintii de coalitie, membrii partidului din zona Tinutului Secuiesc reactioneaza vehement la initiativa UDMR de a scoate oamenii in strada.

Liderii Uniunii Social Liberale nu vor sa se implice in disputa dintre UDMR si PDL. Daca PDL va desfiinta judetele, Uniunea Social Liberala sustine ca le va reinfiinta cand va ajunge la guvernare.

sursa:Antena3

Victor Ponta: "Vom cere demisia Elenei Udrea, din cauza sistarii fondurilor europene pentru infrastructura de trans... Traian Basescu: "Nastase este mult mai matur decat Ponta, iar cu Ion Iliescu poti discuta"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x