Antena Căutare

Credeați că le-ați văzut pe toate? Ce posturi mai inventează Guvernul: Secretar de stat pentru ”Cumințenia pământului”

Credeați că le-ați văzut pe toate? Ei bine, v-ați înșelat. Secretarul de stat Mihai Ghica va fi inlocuit de o nouă persoană care va avea funcția de: Secretar de stat pentru ”Cumințenia pământului”.

Credeați că le-ați văzut pe toate? Ei bine, v-ați înșelat. Secretarul de stat Mihai Ghica va fi inlocuit de o nouă persoană care va avea funcția de: Secretar de stat pentru ”Cumințenia pământului”.

Da, da! Ați citi bine! O nouă perlă rară în rubrica "ce posturi mai inventează Guvernul". Noul secretar va prelua responsabilitatea de a coordona astfel de demersuri.

Proiectul de Ordonanţă a Guvernului care reglementează procedura de subscripţie publică pentru achiziţionarea sculpturii a trecut tacit de Senat, termenul de adoptare fiind 22 iunie, proiectul urmând a ajunge la Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional.

Proprietarii sculpturii ”Cuminţenia Pământului”, Paula Ionescu şi Alina Şerbănescu, au acceptat termenul de 31 octombrie pentru a primi suma de 11 milioane de euro pe care statul român a decis să o plătească pentru lucrarea lui Constantin Brâncuşi, potrivit news.ro.

În cazul în care donaţiile nu vor acoperi suma de 6 milioane de euro, acestea vor fi returnate cetăţenilor care au participat la subscripţia publică. ”Dacă procesul de subscripţie nu va fi unul de succes, vom da banii înapoi conform tuturor donaţiilor primite”, a precizat purtătorul de cuvânt al Executivului.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x