Antena Căutare

Crin Antonescu: Am intentionat un mars simbolic pana la Universitate, dar n-am primit autorizatie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat, in cadrul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena3, ca USL a vrut sa organizeze un mars simbolic pana in Piata Universitatii, dar Primaria Generala nu a dat aprobare pentru joi, 19 ianuarie, decat pentru traseul Arcul de Triumf, Sos. Kiseleff, Piata Victoriei.

"Noi am intentionat un mars de la Arcul de Triumf pana la Universitate. Vroiam sa ajungem simbolic in Piata Universitatii, fara a ne suprapune cu altii. Primaria Generala a aprobat insa doar un miting, de la Arcul de Triumf, pe Kiseleff, pana in Piata Victoriei. Am inteles insa motivele", a declarat Antonescu.

Liderul liberal a estimat ca la mitingul de maine "vor fi 10-15.000 de oameni. Nu stiu exact cati vor fi, dar ii asteptam pe toti cei care vor cele 3 lucruri cerute de strada in ultimele zile: demisia Guvernului, a presedintelui si organizarea de anticipate".

Tot la "Sinteze zile" a intervenit si primarul Constantei si liderul PSD Constanta, Radu Mazare, care a afirmat ca de la malul Marii vor veni la mitingul de joi peste 1.000 de oameni.

Foto: Intactimages

Crin Antonescu: Suntem condusi de o clica de oameni santajabili... Crin Antonescu: Puterea actuala nu e incurabila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x