Antena Căutare

Crin Antonescu: "Demisia in bloc a liberalilor va fi dezbatuta de USL"

Crin Antonescu, a declarat, luni seara, in urma unei sedinte a Biroului Permanent PNL, ca grupul pe care il reprezinta ia in calcul retragerea in bloc din Parlament, cu precizarea revenirii "doar prin votul romanilor", conform Antena3.

"Am vazut care este refuzul puterii fata de aceasta varianta, si, din ceea ce am discutat in aceasta seara se poate degaja un consens in legatura cu dorinta parlamentarilor liberali de a se retrage din acest Parlament si de a reveni doar prin votul romanilor", a declarat liderul PNL Crin Antonescu.


Decizia liberalilor vine dupa ce puterea a refuzat declansarea alegerilor anticipate, in cadrul sedintei extraordinare a Parlamentului

"Am vazut limpede la aceasta intalnire ca avem o problema si 2 solutii: Prima solutie este a puterii - si anume sa o tinem tot asa ca pana acum, iar cea de-a doua, a opozitiei - de a chema oamenii la alegeri anticipate", a adaugat Antonescu.

Crin Antonescu a precizat ca decizia de a demisiona in bloc a liberalilor nu a fost inca prezentata in USL insa urmeaza a fi dezbatuta. Antonescu a confirmat demisia in alb a deputatului PNL Ludovic Orban, precizand ca el a fost primul liberal care a luat aceasta decizie.

"Vom discuta cu partenerii nostri din PSD, din PC, si vom incerca a gasim o solutie comuna. Noi ne-am dori sa fie aceasta", a spus Antonescu.

Sondaj a1.ro: Traian Basescu ramane principalul favorit pentru functia de presedinte al Romaniei... Deputatii PNL au inceput sa isi scrie demisiile. Vezi ce politicieni au renuntat la functiile din Parlament!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x