Antena Căutare

Crin Antonescu: “Indemnam cetatenii nemultumiti sa se manifeste”

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca liberalii sprijina initiativa sindicalistilor de a protesta, tinand sa adreseze un indemn tuturor celor nemultumiti de actuala guvernare sa se manifeste

Intrebat daca in opinia sa protestele anuntate de sindicate vor avea o finalitate, Crin Antonescu a precizat ca aceste actiuni ar putea avea efect daca si cetatenii care considera ca actuala guvernare este un dezastru pentru Romania se manifesta.

"Depinde de amploarea lor, de coeziunea lor, de raspunsul pe care nu doar sindicalistii il dau la chemarea liderilor lor, ci si cetateni pur si simplu care considera ca actuala guvernare este un dezastru pentru noi toti", a sustinut Crin Antonescu, potrivit Mediafax.

Liberalul a mai spus ca PNL sprijina aceste actiuni de protest, tinand sa ii indemne pe toti cetatenii nemultumiti sa se manifeste.

"Noi sprijinim, suntem alaturi de initiativa sindicatelor de a protesta in modul cel mai public si ii indemnam, daca pot spune asa, pe toti cei nemultumiti de actuala guvernare, pe toti cei care vor sa schimbe situatia din Romania sa fie solidari, sa se manifeste", a conchis Antonescu.

Sursa: jurnalul.ro

Crin Antonescu: "Validarea guvernului alternativ al PNL nu este o decizie usor de luat"... Sebastian Lazaroiu crede ca Basescu poate pierde un referendum de suspendare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x