Antena Căutare

Crin Antonescu, la CN al PSD: Stiu cum il cheama pe viitorul premier: Victor Ponta

Delegatii Consiliului National al Partidului Social Democrat s-au intrunit sambata, pentru a doua zi a lucrarilor reuniunii, la Palatul Parlamentului. Invitat la lucrari, presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca "sunt aici nu doar ca un invitat asa cum se obisnuieste in civilizatia politica democratica, ci sunt prezent aici si in numele partidului meu, in calitate de aliat si, deci, de coleg".

Liderul liberal a declarat ca este convins ca USL va castiga alegerile dar si ca stie cum il cheama pe viitorul premier.

Stiu cum il cheama pe viitorul premier: il cheama Victor Ponta" a declarat Antonescu de la tribuna Consiliului National al PSD.

Liderul liberal a declarat ca este nevoie de experienta buna a tuturor membrilor USL si a subliniat ca partidele componente isi vor pastra identitatea, chiar daca principalele critici la adresa acestei aliante se refera la pierderea identitatii PNL sau PSD.

De asemenea, Antonescu a promis social-democratilor unitate si dupa castigarea alegerilor.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Miron Mitrea: Caricaturile cu Geoana le voi folosi la darts, ma distrez cand sunt nervos... Traian Basescu: Finlanda si Olanda nu au respectat o intelegere politica facuta anterior...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x