Antena Căutare

Crin Antonescu: "Ne luptam cu un partid care si-a subordonat statul"

Co-presedintele USL Crin Antonescu a declarat ca rezultatele de la alegerile partiale pentru Camera Deputatilor din Neamt si Maramures nu sunt multumitoare pentru USL, Uniunea dovedindu-si insa "rostul". Antonescu a afirmat ca USL a sperat "la o reactie a alegatorilor mai severa in ceea ce priveste penalizarea actualei puteri".

El a spus ca, "in ciuda faptului ca rezultatele nu sunt tocmai multumitoare", USL si-a dovedit rostul si functionalitatea. "Noi ne luptam (...) nu cu un partid concurent, ci cu un partid care si-a subordonat statul, un partid care implica institutiile statului in jocul electoral, nu respecta regulile si actioneaza impotriva legii", a declarat Antonescu.

El a mai spus ca, daca PSD si PNL ar fi avut candidati separati, este greu de crezut ca vreunul dintre ei ar fi putut castiga alegerile din Colegiul 2 Maramures in fata candidatului PDL.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intact Images

Victor Ponta: "Primarii PSD care au tradat vor fi exclusi din partid"... Elena Udrea: Crin Antonescu a ajuns parlamentar printr-un fals...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x