Antena Căutare

Crin Antonescu: Nici o persoana si nici un parlamentar al PNL nu a demisionat

Crin Antonescu a precizat deocamdata ca nu s-a luat o decizie privind retragerea opozitiei din Parlament, urmand sa aiba loc discutii cu partenerii din USL, respectiv PSD si PC.

"Nici o persoana si nici un parlamentar al PNL nu a demisionat", a spus liberalul. Declaratia sa a fost facuta dupa ce mai multi liberali si-au scris demisiile din Parlament si i le-au inmanat liderului partidului.

Declaratii facute de Crin Antonescu pe acest subiect:

• Nici o persoana si nici un parlamentar al PNL nu a demisionat. Toti sunt in mandate.
• Ieri a fost o discutie informala pe care eu impreuna cu colegii parlamentari liberali, doar cu ei, am purtat-o la sfarsitul sedintei camerelor reunite, pentru ca multi dintre ei au ridicat aceasta problema: care este reactia noastra in momentul in care vedem ca sesiunea extraodinara ne-a arat un Guvern Boc la fel de convins sa isi continue opera minunata si o majoritate parlamentara la fel de convinsa ca trebuie sa latre la stele.
• In aceste conditii, am pornit o discutie cu colegii mei si s-a am hotarit parasirea Parlamentului, toti precizand faptul ca acest lucru nu este posibil decat daca dupa discutii si cu partenerii nostril din PSD si PC, ajungem la un consens si facem o demisie in bloc.
• Domnul Ludovic Orban si Adriana Saftoiu in semn de mare incredere au scris niste demisii pe care mi le-au inmanat.
• Nu avem in acest moment nici un demisionar. Discutia pe care o vom avea cu colegii nostril din USL va rata daca va fi o hotarire comuna.


Foto: Intact Images

Teodor Paleologu: "Promovarea lui Cristian Diaconescu e singurul nostru raspuns la ce se intampla in strada?"... Teodor Baconschi: "Las in urma un minister cu un bilant de succes"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x