Antena Căutare

Crin Antonescu: "Sansele motiunii de cenzura sunt de pana la 40%"

Presedintele PNL a declarat ca sansele ca motiunea de cenzura a PSD sa treaca sunt de pana la 40%, mentionand, pe de alta parte, ca liberalii care nu vor vota in favoarea acesteia vor fi exclusi din partid

"Estimarea mea, foarte sincer, este ca sansele de a trece nu sunt insa foarte mari. Cele 20 si ceva de voturi necesare sunt greu de reunit, dar are sanse pana in 40 la suta, consider eu. Noi incercam sa facem tot ce putem pentru a convinge pe toata lumea, in primul rand pe cei de la PDL, pentru ca e in joc mai mult decat ce e la o motiune obisnuita. Nu mai e vorba de un joc politic sau de altceva. Aceste masuri odata intrate in vigoare sunt greu de reparat chiar daca peste o luna ei s-ar razgandi", a spus Crin Antonescu.

El a mai precizat ca liberalii care vor vota impotriva motiunii de cenzura vor fi dati afara din partid, fara doar si poate.

"Noi am anuntat de mai multe vreme lucrul acesta. Eu am incredere in parlamentarii nostri, insa e o regula tacita. Intr-un asemenea moment, in care n-am avut nici o discutie contradictorie, nu exista nimeni care sa si fi exprimat o alta parere asupra faptului ca Guvernul trebuie sa plece, asa fel incat absenta sau un vot in contradictie cu pozitia partidului ar insemna excluderea din partid, fara nici un fel de dubiu", a spus Antonescu.

Sursa, text si foto: jurnalul.ro

Sediul PDL Constanta, atacat cu oua de protestatari... Piesa de teatru cenzurata, pentru ca personajul principal seamana cu Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x