Antena Căutare

Crin Antonescu: Suntem condusi de o clica de oameni santajabili

Liderul PNL Crin Antonescu a apreciat, in cadrul unei interventii in emisiunea "Sinteza zilei" de la Antena3, ca la carma Romaniei se afla oameni ce pot fi santajati si ca Puterea are drept scop amestecarea protestelor, astfel incat sa creeze o diversiune iar efectul acestora sa se piarda.

"In Spania, Zapatero (fostul premier, n.r.) a ales sa scape politic ieftin si a mers pe anticipate. Dar noi suntem condusi de o clica de oameni santajabili. E nevoie ca protestul politicienilor si al oamenilor de rand sa se coaguleze", a declarat Antonescu, adaugand ca "mitingul USL (joi, 19 ianuarie, n.r.) are legatura cu convingerea Opozitiei ca are obligatia de a se manifesta".

"Cred ca avem datoria de a explica ca asa cum a fi apolitic nu e pacat, fara partide nu exista democratie", a mai spus Antonescu.

Foto: Intactimages

C. Preda: Zilele urmatoare ne vor edifica daca societatea politica e mai inteleapta ca la mineriadele din ‘99... Crin Antonescu: Am intentionat un mars simbolic pana la Universitate, dar n-am primit autorizatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x