Antena Căutare

Crin Antonescu: Tinerii si asa-zisii noi ministrii, exemplare clare de clientela

Co-presedintele Uniunii Social Liberale, Crin Antonescu a apreciat, dupa prezentarea Cabinetului Ungureanu, ca "oamenii tineri si asa-zisi noi", propusi de PDL, presedintele Traian Basescu si SIE in fruntea ministerelor, reprezinta "exemplare clare de clientela".

"Daca am ajunge sa discutam lista de oameni tineri si asa-zisi noi pe care ne-o propun Traian Basescu si SIE, am avea foarte multe revelatii. Ni se povesteste despre tineretea lor, studiile lor, ca sunt oameni descurcareti. Iar eu spun urmatorul lucru: este bine ca sunt tineri, e bine ca stiu sa se decurce, dar avem inca o data, cu propunerile care s-au facut, la vedere, o combinatie care ne e cel putin sugerata ca e sustinuta de serviciile secrete. Nu stiu daca ele o fac sau nu, deocamdata seful unuia dintre ele se ocupa cu alcatuirea acestui Guvern, dar acolo sunt exemplarele clare de clientela", a declarat Crin Antonescu, apreciind ca ministrii propusi sunt, de fapt, "baietii si fetele tinere" care faceau "treaba" in spatele oamenilor politici care au fost retrasi.

De asemenea, presedintele PNL a subliniat ca in biografiile "ridicate in slavi" ale candidatilor la portofoliile ministeriale se poate vedea ca acestia au activat ca si consilieri ai unor ministri, pozitie din care au actionat, in paralel, si in zona de afaceri.


Foto: Intactimages

Victor Ponta: "Vom ataca la Curtea Constitutionala investirea guvernului Ungureanu, daca nu s-au respectat procedur... Mazare: Inainte de alegeri, Ungureanu a trimis pe banii SIE o echipa sa ma filmeze in Brazilia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x